Monday 24 January 2011

Boş duvarlarınızı canlandırmak için ilham veren çözümler









Boş duvarlara bakmaktan sıkıldıysanız ve salonunuzu tamamlayacak ‘o bir türlü bulamadığınız’ tablo-fotoğraf ya da duvar sanatını arıyorsanız işte size ilham verebilecek birkaç fikir: *Minimal bir salonun atmosferini devasa bir vintage posterle değiştirebilirsiniz. Eski bir film posteri, müzelerdeki sergilerin vintage sanat posterleri, ya da en sevdiğiniz markalardan birinin eski bir reklamı o aradığınız tablonun yerini tutabilir…
*İrili ufaklı birden çok tablo ve fotoğrafı bir arada kullanarak bir duvar dolusu sanata sahip olabilirsiniz.
*Hobilerinizi, koleksiyonlarınızı duvarınızda sergileyebilirsiniz. Bir fotoğrafçının çerçeveler içinde retro fotoğraf makinelerini sergilemesine bayıldımm!
*Yaratıcı ve farklı bir çözüm arıyorsanız size ilham veren bir cümleyi, şarkı sözlerini, alıntıyı tipografik olarak tasarlatıp duvarlarınızı konuşturabilirsiniz.
*Çerçeveleri duvara asmak yerine rafa dizmeye ne dersiniz?
*Desenlerini ya da dokusunu çok beğendiğiniz ama tüm duvarı kaplamaya cesaret edemediğiniz bir duvar kağıdını çerçeveletip duvara asmayı da deneyebilirsiniz.
*En sevdiğiniz aile fotoğrafınızı büyütüp duvar kağıdı yerine kullanın. İngiliz Better Wallpaper firması dilediğiniz resimden size özel duvar kağıdı yaratıyor! http://www.betterwallpaper.co.uk/default.aspx

Fotoğraflar: Apartment Therapy

No comments:

Post a Comment