Monday 28 February 2011

Hangarda ikinci el tasarım cenneti: Dank!





Dünyanın ve Türkiye’nin tanınmış mobilya ve aksesuar markalarını, ilk veya ikinci elden bulabildiğiniz Dank! alışılagelmiş mağaza görüntüsünden uzak tarzıyla hangarda alıveriş deneyimi yaşatıyor.
Dank, tasarımın değerini bilen fakat markasından dolayı bir sandalyeye binlerce euro ödemek istemeyenlerin favori adresi oldu bile. Dank’ta modern/vintage ya da klasik tarzda masa, koltuk takımı, aydınlatma ve sandalyeler bulabilir ve her gittiğinizde yeni tasarım objeleri keşfedebilirsiniz.
Eğer eşyaların yaşanmışlığının ve kullanılmışlığının onlara  kalite ve karakter kattığına inananlardansanız, yıllardır vitrinlerde beğendiğiniz ama yanına yaklaşamadığınız tasarımlar artık ulaşılmaz değil. 60'lı ve 70'li yılların modernist mobilyalarının yanı sıra birçok ünlü tasarımcının güncel tasarımlarını da Dank’ta bulabilirsiniz.
Dank’ta bulabileceğiniz markalardan bazıları; Eames sandalye, Breuer sandalye, Egg sandalye, Knoll süet kanape, Arco aydınlatma, Louis Poulsen aydınlatma, Eames deri çalışma sandalyesi ve Robin Day tasarımları. Fiyatlar 5 ile 5 bin YTL arasında değişiyor.


Dank: Çayır Cad. Carrefoursa Otopark No:4 İstinye
(Amerikan Baş Konsolosluğu karşısı, Carrefoursa Otoparkının içinde arkadaki hangar)
Tel: 0212 229 7200
http://www.dank-design.com/

No comments:

Post a Comment