Thursday 4 March 2010

İşimi evime de taşırım diyenlere...

Her ne kadar işi işte bırakın deseler de artık bir çoğumuz mecburen işimizi eve taşır olduk. Kimimiz de bazı günler home-office çalışmayı tercih ediyor... Sadece iş için değil, internet üzerinden birşeyler araştırmak, bloglarımızı yazmak:), fotoğraflarımızı editlemek gibi keyifli işler için de evlerimizde bir çalışma köşesine ihtiyaç duyar olduk. Laptopumuzla rahat çalışabileceğimiz, dergilerimizi, faturalarımızı, üniversiteden kalan kitaplarımızı, atamadığımız bir dolu katalog ve ıvır zıvırı depolayacak bir çalışma masasına sizin de ihtiyacınız varsa işte birkaç öneri. Habitat'ın ahşap zigzag ayaklı cam masası ve şık siyah bir ofis sandalyesi- İkea Vika Çalışma masası- yeriniz darsa duvarınıza özel bir raf ünitesi tasarlatabilir, alt raflardan birini laptop masası olarak kullanabilirsiniz-yaratıcı bir çözüm arayanlar için bir closet-home office yaratabilirsiniz.

2 comments:

  1. ofis dinlenme alanlariyla ilgili renkli ve yaratıcı obje onerileriniz var mı, kucuk bir alanda farklılık yaratmak istiyorum

    ReplyDelete
  2. ofis dinlenme alanları için aklıma gelenler: galvaniz saksılarda bitkiler,duvarlarda ilham veren film posterleri ya da ikeanın dinlendirici manzara tabloları olabilir, mudo conceptin eğlenceli pop corn makinaları, budunun renkli ve oyuncaklı duvar saatleri, paşabahçenin renkli NEWS dergilikleri, ve bolca renkli rahat yastık:)

    ReplyDelete