Wednesday 17 March 2010

Farklı dokularla çarpıcı dekorasyonlar


Ferforje ve altın rengi Barok döneminden ilham alınarak tasarlanmış antika görünümlü yaldız detaylı sandalyeleri ferforje masalarla eşleştirmeyi deneyin. Etrafında kullanacağınız siyah ve altın rengi parçalarla kontrast yaratın ve renkleri ön plana çıkarın.
İpek, kadife ve tüvit
Koltukta ipek ve tüvit karışımı kumaşlar keyifli bir doku yaratırken kadife yastıklar ve koltuğun yanında kadife kaplı sandalyeler kullanarak salonunuzda farklı bir hava yaratabilirsiniz.
Nötr renkler ve berry tonları
Geleneksel renkler olan gri, istiridye rengi ve kirli beyaz- zengin berry (böğürtlen, kara dut gibi) tonlarındaki kumaşlarla beraber kullanılınca çarpıcı bir zıtlık yaratarak dikkat çekiyor. Parlak turuncu renkte objeler kullanarak yatak odanıza modern bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Koyu renkler ve dövülmüş metal
Kırmızının çarpıcı tonları dövülmüş bakır ve pirinç yüzeylerle kullanılabilir. Parlak renkli objeler kullanmak derinlik ve gösteriş hissi verecektir.
Kesme taş ve Venedik Camı
Kaba yüzeylerde tek bir pırıltılı obje bile dikkatleri üzerine toplayabilir. Şık ve ışıltılı bir ayna seçerek doğal tonlarda ve malzemelerle bir arada kullanarak ihtişamı gözler önüne serebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment