Thursday 25 February 2010

Pastel renklerle dinlendirici mekanlar yaratın

                         

Açık renk ahşap mobilyalar ve pastel renkleri bir arada kullanarak evinizde dinlendirici, huzurlu ve sakin bir atmosfer yaratabilirsiniz. Pastel renkler gözü yormayan yumuşak ve açık renklerdir.
*Beyaz bir zeminde pastel çizgiler keskin ve fresh bir görünüm yaratır. Salonunuzun bir duvarını pastel çizgili duvar kağıdıyla kaplayabilir ,diğer duvarları beyaz renk bırakabilirsiniz.
*Ev tekstilinde pastel tonlu kumaşlar seçmeyi deneyin-özellikle de perdeler ve yastık kılıflarında. Pastel renkler gün ışığının parlaklığını yansıtırken odanıza genişlik ve ferahlık katar.
* Özellikle yatak odaları pastel renklerin dinginliğini kullanmak için ideal. Ilımlı bir maviyi pastel yeşille kombine ederek sakinleştirici bir etki yaratbilirsiniz. Son zamanlarda trend olan mor rengin pastel tonlarını da yatak odalarında kullanabilirisiniz.
* Banyolarınızda kullanabileceğiniz açık mavi ya da lavanta rengi ve kokusu arometrapi etkisi yaratır . *En klasik mobilyalar bile pastel renge boyanarak gündelik ve modern bir görünüm kazanabilir.

Pastel renklerin büyüsüyle keyifli ve sakin bahar havasını evinizde yaşatın.

No comments:

Post a Comment