Tuesday 28 September 2010

Keyif mabedi banyolarınıza stil katın










Evlerin keyif mabedi banyolar da artık renk ve stil değiştiriyor. Ev hayatımızda en az salon, mutfak ve yatak odası kadar dekorasyonuna ve atmosferine önem vermeye başladığımız banyolarda farklı dekorasyon fikirleri uygulayarak keyifli, stil sahibi ve dinlendirici yaşam alanları yaratabilirsiniz. Banyonuzu ister modern dekore edin, ister fransız stiliyle banyonuza nostalji katın, ister fas stiliyle mystik bir atmosfer yaratın ya da tamamen fresh bir görünüm kazandırın.
Banyonuz için dekorasyon fikirleri:

Banyonuza sanat katın: Tablolar ve şık çerçeveli fotoğrafları sadece salonunuzda sergilemek yerine banyonuzda da değerlendirebilirsiniz. Banyo duvarlarınza biraz renk ve hareket katmak ve odak noktası yaratmak için duvar sanatını banyonlarınıza da taşıyın!

Farklı aydınlatma çözümleri deneyin: Banyonuzun aydınlatmasında basit beyaz duvar aplikleri yerine mumlar, fenerler ve antika avizeler kullanmayı deneyin. Loş ve ışıltılı bir atmosfer banyonuzda dinlenmenize ve kendinizi yenilemenize yardımcı olacaktır.

Pembe düşünün (Think pink) : Günün tüm stresini ve yorgunluğunu banyoda atanlardansanız pembe gözlüklerinizi takıp pozitif düşünebilmeniz için dekorasyonda pembeyi deneyin.Feminen, eğlenceli ve pozitif renk pembe, doğru tonlarda, doğru renklerle ve ‘abartmadan’ kullanıldığında çok çarpıcı mekanlar yaratmaya yardımcı olabilir.Koyu pembe ve beyaz çizgili bir banyo duvarında gümüş renk bir ayna , beyaz ve gümüş renk mozaik detaylı bir banyoda pembe aksesuarlarla bu cazibeli rengin tüm canlılığını ve eğlencesini evlerinize taşıyabilirsiniz.

Renklerle oynayın: Küçük banyolarda en ufak bir renk değişimi bile büyük bir etki yaratacaktır. Renkli fayanslar, banyolara özel duvar boyaları,duvar kağıtları ve farklı renklerde aksesuarlarla banyonuza kişilik ve hayat katabilirsiniz.

1. Yeşli, beyaz ve siyah: Yeşil ve beyaz renkleri kullandığınız banyonuza birkaç siyah detay katarak pop bir hava yaratabilirsiniz.

2. Kahverengi,beyaz ve pembe: Klasik görünümlü banyonuza pembe orkideler ya da pembe tonlarında birkaç aksesuar ekleyerek hayat katabilirsiniz.

3. Turkuvaz, beyaz ve doğal ahşap: Turkuvaz boya, koyu mavi duvar kağıdı, beyaz fikstürler ve doğal ahşap akseusarlarla hem dinlendirici hem de doğal bir atmosfer yaratabilirsiniz.

4. Kırmızı ve beyaz: Koyu kırmızı tuğla görünümlü fayanslarla banyonuza biraz enerji katın.

5. Turkuvaz ve sarı: açık mavi duvar boyası ve kanarya sarısı perdelerle aydınlık bir banyo yaratabilirsiniz.

6. Pembe ve gri: Gümüş bir Venedik aynası, açık pembe-pudra tonları ve gri mermer banyo tezgahları dinlendirici ve şık bir banyo tercih edenlerin uygulayabileceği bir dekorasyon.

7. Koyu Kahve ve Sarı: Barok görünümlü koyu neredeyse siyah bir banyoya sarı kapitone bir sandalye şıklık katabilirsiniz.

8. Lavanta, siyah ve beyaz: Bu renk kombinasyonuyla banyonuzda sade, cool ve dinlendirici bir ortam yaratabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment