Thursday 5 August 2010

Renkli, yaratıcı ve ödüllü tasarımlar Evimizinherseyi.com'da


Benim gibi hem dekorasyon hem de online alışveriş meraklısı olanlara güzel bir haber! Ev dekorasyon portalı evimizinherseyi.com 'da birbirinden renkli, yaratıcı ve tasarım ödüllü ürünleri bulabilirsiniz. Yabancı dekorasyon siteleri ve bloglarını okurken sık sık karşıma çıkan tasarımları artık Türkiye’de ve sadece bir tık ötede bulabileceğime çok sevindim! Bu renkli sitede ev aksesuarlarından mutfak gerçeklerine, ev tekstilinden bahçe ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Favorilerim:
KONFUZILUX Yag Lambası: Ampul şeklinde çok yaratıcı ve şık bir kandil
Suck UK Esprili paspas: Bir taraftan baktığımızda " Come In" buyurun!.. diğer tarafa çevirdiğimizde "Go Away" kibarca(!) güle güle
İlkbahar Dalı Kablo Klipsleri (Wireblooms): Evinizde oradan oraya uzanan ve görüntü kirliliği yaratan kablolarınıza hayat , hatta harika bir dekor haline getiriyor. Kablo klipsleri 12 yeşil yaprak ve bir kırmızı kuştan oluşuyor.
Görünmez Kitap Rafı (Sticklebook): Sticklebook, klasik kitaplıklardan sıkılanlar için eğlenceli bir dizayn çözümü sunuyor, kitapların duvarda desteksiz bir şekilde havada durduğu illüzyonu yaratıyor..
Float Dergilik (Float Magazine Rack): Float, J-me'nin iddialı tasarımıyla göze çarpan yeni dergilik çalışması… 2010 yılında dünyaca ünlü New York Hediye Fuarı'nda "Excellence in Product Design" yani Mükemmel Tasarım ödülünü kazandı. Tam 12 derginizi tutabiliyor; son derece modern ve minimal.

No comments:

Post a Comment