Monday 16 August 2010

Country salonlar

Evlerimizin buluşma noktası salonlar, film seyretmekten rahat koltuklarımızda uyuklamaya dostlarla keyifli sohbetlerden kitap okumaya kadar pek çok aktiviteyi sığdırdığımız yaşam alanları. Çoğumuz en çok salon dekorasyonuna önem verir, mevsimsel değişiklikler yapar, evdeki sayılı değerli saatlerimizi geçirebileceğimiz maksimum konforlu, bizi yansıtan ve sıcacık bir buluşma ve dinlenme alanı yaratmaya çabalırız.

Deniz renkleri
Mavi ve yeşilin tonları havadar ve dinlendirici bir ortam yaratmak için ideal renk seçimleridir. Yeşil-mavi çizgili bir koltuk, mavi yastıklı sandalyeler, deniz manzaralı tablolar, bitkiler ve renkli mumlar kullanmayı deneyin.

Doğal tonlar
Bambu yeşili perdeler ve mavi yaprak desenli minderler bembeyaz bir koltuk ve ahşap bir orta masayla birarada kullanılmış.


Vintage salon
Sade ve beyaz ağarlıklı bir oturma odası vintage parçalarla farklı bir karakter kazanmış. Ahşap bir fıçı orta masa olarak, terzi mankeni ve eski bir levha dekorasyon objeleri olarak kullanılmış.


Siyah- beyaz
Siyah ve beyaz çerçeveli resimler büyük bir duvar aynası beyaz bir koltuk ve bit pazarında alınmış vintage bir masayla bir arada kullanılmış.


Renk patlaması
Endüstriyel görünümlü sarı bir orta masa, büyük turuncu vazolarla bu salona farklı bir hava katmış


Denizci temalı salon
Lacivert beyaz çizgili koltuk takımı, halı ve duvardaki lacivert deniz yıldızı salona marin havası katıyor.

No comments:

Post a Comment