Tuesday 24 August 2010

Ev partileri için kişiye özel yaratıcı hediyeler


Bir arkadaşınızın evinde ya da bahçesindeki partiye davetlisiniz ya da siz bir parti düzenliyorsunuz...Davetli olduğunuz ev partsine bir hediye götürmek ya da misafirlerinizi küçük bir hediyeyle sevindirmek istiyorsunuz...Üzerinde düşünülmüş, özenli, yaratıcı ve kişiye özel bir hediye arıyorsanız Caramel İstanbul'un kişiselleştirilebilir , birbirinden yaratıcı ve renkli ürünlerine mutlaka göz atın.
Üstelik http://www.caramelistanbul.com/ üzerinden kolaylıkla sipariş edeceğiniz ürünler, kapınıza kadar gönderiliyor!

İsme özel hazırlanabilen özel dokuma pike takımları, mis kokulu Alexandre lavanta bohçaları, Beykozlu cam ustaların elinden çıkan göz nuru karaflar ve likör şişeleri, rengarenk floral desenli bahçe yastıkları, İngiliz tarzı dilediğiniz harfleri işletebileceğiniz banyo havluları, şık banyolar için banyo tuzları, evin miniği için şans filleri işlemeli ve isim işletebileceğiniz nevresimler; vanilyalı ve Belçika parça çikolatalı, her biri tasarım harikası el yağımı cup cake ve nefis kurabiyeler bu seçeneklerden sadece birkaçı.

Bu ürünleri isterseniz tek tek, isterseniz seçeceğiniz ürün kombinasyonuyla www.caramelistanbul.com üzerinden sipariş edebilirsiniz. Ürünler çok şık hediye paketleri içerisinde, kapınıza teslim ediliyor. Yapacağınız tek şey, internet üzerinden www.caramelistanbul.com’a girerek kişiselleştirme isteğinizle birlikte siparişinizi girmek.
Caramelistanbul.com’un stil sahibi yaratıcı dünyasında gezinin, mutluluk size ve tüm sevdiklerinize bulaşsın!

3 comments:

  1. Harika fikirler! Bayıldım

    ReplyDelete
  2. Nikah Şekeri ve Bebek Şekeri olarak kullanılabilirler, çok güzeller :)

    ReplyDelete