Friday 11 April 2014

Ev dekorasyonu için birbirinden renkli ve ozgun tasarımlar Zet 'de !


450 dükkanı ve 25.000'den fazla ürünüyle Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazaryeri olan Zet, özgün tasarımlar ortaya koyan satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcıları bir araya getiriyor. Mobilya, çerçeve, aydınlatma ve ayna gibi farklı ev dekorasyon ürünlerine yer veren Zet, birbirinden orijinal tasarımları buluşturuyor. Tasarımcıların pazar yeri olan Zet, kendi markaları adı altında ürünlerini sergileyip satmak isteyenler için online bir platform sağlıyor.
Yaratıcı ve ilginç tasarımların buluşma noktası olan  Zet, dekorasyon ürünleriyle de göz dolduruyor. Sehpadan lambaya, duvar süsünden makyaj masasına kadar pek çok özgün parça Zet’de bir araya geliyor.Zet, seramik mumluklar, ahşap sehpalar, baskılı çerçeveler gibi yüzlerce dekoratif eşya ile evine farklılık katmak isteyenleri bekliyor. 

Geleneksel ve modern motifleri buluşturan geometrik şekilli sarkıtlar oldukça şık bir alternatif sunuyor. Ayakkabı temalı puantiyeli yastıklar ise odalarınıza renk katacak ürünler arasında yer alıyor.

Sınırlı sayıda ürünleri ile öne çıkan Zet’de, özgün tasarımlar ortaya koyan satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcılar bir araya geliyor.  Zet, günden güne bünyesine kattığı yeni dükkanlarıyla ürün yelpazesini genişletiyor.

Birbirinden orijinal ev dekorasyon ürünlerini Zet’in ev kategorisinde bulabilirsiniz!

Zet sosyal medya hesaplarına ulaşabileceğiniz adresler

1 comment:

  1. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

    Over 160 thousand men and women are using a easy and secret "water hack" to lose 2lbs each night while they sleep.

    It's painless and works all the time.

    Here are the easy steps for this hack:

    1) Grab a glass and fill it half full

    2) Now use this weight loss hack

    and you'll become 2lbs skinnier the very next day!

    ReplyDelete