Wednesday 29 December 2010

Yılbaşı gecesine hazırlanırken-2













Bir ev partysinde , özellikle de yılbaşı gibi renkli ve ışıltılı bir kutlamada, dekorasyon kuşkusuz partynin en önemli unsurlarından biridir.Biraz yaratıcılık ve birkaç ufak detayla evinizin atmosferini tamamen değiştirebilir ve bu yılbaşı davetlilerinize unutamayacakları bir gece yaşatabilirsiniz.
*Misafirlerinize özel olduklarını hissettirmek için isimlerine özel masa kartları tasarlamakla işe başlayabilirsiniz. Bir yılbaşı süsüne bağlayacağınız renkli bir kartona, ufak shot bardaklarının içine, yılbaşı ağacı ya da yıldız şeklinde metal kurabiye kalıplarına bağlı minik yılbaşı kartlarına davetlilerinizin adını yazabilirsiniz.
*Yılbaşı ağacınızı zaten çoktan kurmuşunuzdur, ama elinizde kalan yılbaşı süslerini cam vazolara koyabilir, sandalyelere bağlayabilir ya da bir ağaç dalını yemek masanızın üzerine asarak süsleri sarkıtabilirsiniz.
*Açık büfe yapmayı planlıyorsanız, büfeyi beyaz yılbaşı ışıkları ve kırmızı/beyaz mumlarla aydınlatabilir, galvaniz kovaların içinde şampanya şişeleri koyabilir ve beyaz kar taneleriyle dekore edebilirsiniz.
*Yılbaşı masanızı yılbaşı renkleri olan kırmızı,altın ya da gümüş renk ağarlıklı dekore edebilirsiniz. Yılbaşının vazgeçilmezi kokinalar masanıza renk ve yılbaşı ruhu katacaktır.

Fotoğraflar: Living Etc, Martha Stewart, Apartment Therapy

1 comment: