Tuesday 7 December 2010

Yılbaşı ağacınızın stilini belirleyin










Herkesin mutlaka ayrı bir yılbaşı ritüeli, ayrı bir ağaç süsleme stili ve tarzı vardır. Bazen aceleye getiririz karman çorman bir ağaç çıkar karşımıza, hele ki benim gibi her yıl dayanamayıp yeni yılbaşı süsleri de alanlardansanız, bir stil belirlemeden ağaç dekore etmeye kalkışınca ortaya pek başarılı sonuçlar çıkamıyor.
Yılbaşı ağacınız minimalist mi, modern mi, geleneksel mi olsun istiyorsunuz? Beyaz ağaç mı, canlısı mı yoksa klasik yapay yeşil çam ağacı mı tercih ediyorsunuz? Ağacınıza belli temalar uygulamaya var mısınız?

Kar, melekler ve noel baba teması: şık ve parıltılı kar taneleri, beyaz ağarlıklı renk skalası, boy boy farklı melekler, kardan adam, noel baba süsleri ve göz alıcı yıldızlarla ağacınızı dekore ederseniz hem şık hem de dinlendirici bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Şekerleme, cookie ve tatlı yılbaşı teması: Duty free’de satılan mini haribo paketleri, kırmızı beyaz candy cane’ler ve ginger man cookie şeklinde süslerle en tatlı yılbaşı ağacını siz yaratabilirsiniz! Şekilli ve leziz gerçek kurabiyeler de asabilirsiniz!

Fotoğraf ağacı: Aileniz ve sevdiklerinizin resimlerini gümüş rengi kağıtlardan yapacağınız mini çerçeveler yapıştırın, biraz sim ve pul dökerek ışıltı katın ve yılbaşı ağacınızın dallarını mutlu anılar ve gülümseyen yüzler süslesin!

Işıltılı, parlak ağaç: Gümüş, altın ve beyaz renkler ağarlıklı, ışığı yansıtan süsler, cam toplar, simli küreler, büyük boy gümüş toplar, parıltılı yıldızlar ve tabii ki bolca beyaz ışık kullanın.

Beyaz retro yılbaşı ağacı: Üzeri karla kaplı gibi gözüken bembeyaz yılbaşı ağaçlarına retro-pop bir dekorasyon yapmaya ne dersiniz? Neon renkli tüm süsleriniz beyaz bir ağaçta renkli ışıklarla yılbaşınıza eğlence katacak!

Fotoğraflar: Living Etc,Apartment Therapy, Home Sweet Home,Better Homes

No comments:

Post a Comment