Sunday 24 October 2010

Sonbahardan ilham alan evler








Günler kısalır, havalar her geçen gün biraz daha soğur ve yapraklar hızla renk değiştirirken mevsimin ve doğanın değişimi ruh halimize ve evlerimize de yansıyor.
Artık sonbaharın ve yaprakların değişen canlı ve muhteşem renklerini evimize taşımanın zamanı geldi. Turuncunun her tonu, sıcacık sarı, koyu yeşil, kırmızı ve koyu kahverengi tonlarıyla evler sonbahardan ilham alıyor ve mekanların atmosferi değişiyor.

*Evinizin girişini canlı bir sarı renge boyamayı deneyin. Hem evinize adım atar atmaz enerjiniz yükselecek hem de sonbaharın en güzel rengini duvarlarınıza yansıtmış olacaksanız.

*Mutfağınızı yenilemeyi düşünüyorsanız, mutfak dolaplarını sarı renge boyamayı deneyin. Tahta sandalyeler, turuncu perdeler ve kırmızı detaylarla sıcacık bir atmosfer yaratabilirsiniz.

*Dış mekanlara veda etmeye siz de henüz hazır değilseniz, balkon, bahçe ya da verandanızda cozy bir keyif köşesi yaratın: Rahat ve minderli bir iki sandalye, sıcacık bir battaniye ve pazar yürüyüşlerinden topladığınız rengarenk yapraklar, dallar, kozalaklar, sonbahar çiçekleriyle bir sonbahar aranjmanı yapın.

Fotoğraflar: Country Living,House Beautiful

No comments:

Post a Comment