Tuesday 30 November 2010

decopratique’ten 1 günlük dekorasyon eğitimi!



Dekorasyon meraklılarına duyurulur! “decopratique” tarafından sunulan “Hobi Amaçlı Dekorasyon Eğitimi”; istenilen görünümü, eldeki mekanı doğru değerlendirerek, beğenilen malzemeleri kullanarak ve uygun bir bütçe ile elde etme konusunda size destek oluyor.

Kendi evinizi kendiniz dekore etmek mi istiyorsunuz? Evinizdeki demode renklerden, mobilyalardan sıkıldınız mı? Evinizin kişiliğinizi yansıtmadığını mı düşünüyorsunuz? Kendinize güvenerek yeni konseptler denemek ister misiniz? Dekoratör ile çalışmak istemiyor musunuz? decopratique eğitimli tam size göre!

Doğru bilgiler ile herkesin evini güzelleştirebileceği mantığıyla geliştirilen, decopratique Hobi Amaçlı Dekorasyon Eğitimi ile, dekorasyonun temel kurallarını bir günde öğrenin. Evinizi, akıllı – hızlı – kolayca güzelleştirmenin prensiplerine erişin.

Maksimum 12 kişilik çeşitli uygulama ve örneklerle öğrendiklerinizi pekiştirin. Kursun son bölümünde, evinizin istediğiniz bir odasını öğrendiklerinizi uygulayarak, eğlenceli bir şekilde ve kendi zevklerinize göre dekore edip, yüksek dekoratör masraflarından tasarruf edin.

Yeni evlenecekler, dekorasyona hobi düzeyinde ilgi duyanlar, mevcut dekorasyonundan sıkılp da evini yenilemek isteyenler ya da yeni eve taşınacak kişilerin mutlaka katılması gereken bu eğitim, Türkiye’de ilk defa veriliyor.

11 Aralık 2010 tarihinde Point Hotel Barbaros’ta gerçekleştirilecek eğitim ile ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt için: http://www.decopratique.com/ / 0212 274 8533

1 comment: