Friday 30 July 2010

Karnaval Zamanı

Sadelikten, siyah ve beyazdan, minimalizmden, sakinlikten, tek düzelikten tamamen uzak olan bu evin her köşesi bir karnavaldaymışınız hissi veriyor. Renkli, çılgın, bohem, eğlenceli, eklektik, ev sahiplerinin deli dolu ve enerjik karakterlerini yansıtan bu Los Angeles evinin sahibi dekoratör Emily Henson. Mobilya ve aksesuarların çoğu bit pazarlarından toplanmış. Duvar sanatı olarak kuş kafesleri, mutfakta dekorasyon çözümü olarak çok beğendiğim kara tahta fikri, tavan arasındaki müzik odasında rengarenk bayraklar ve bohem yastıklar, enerji dolu boho-chic bir salon ve cosy bir mutfakla sıcacık yaşam alanları yaratılmış. Bu kadar karışık renk, çeşitli doku /desenler ve dekorasyon tarzların bir arada kullanılması zor gibi gözükse de bu enerjik evin resimlerini sizinle paylaşmak istedim:)
Fotoğraflar: Emily Henson, Design Sponge

1 comment:

  1. Çeliker Makina San. TİC.LTD.ŞTİ 30 Tona kadar kaldırma kapasitesi -Bir çok parça yağ içinde çalıştığından aşınma ve yıpranma çok azdır. -Kullanılan yağ çok uzun ömürlüdür. -Halat kullanılan durumlarda halatın görevi sürtünme yardımı ile yükü kaldırmak olmadığından kasnak ve halatlarda aşınma olmaz.



    Elektrik tahrik kasnaklı asansörlerden farklı olarak hidrolik asansörlerde motor sadece yukarı çıkış için çalışır, aşağı inişte motor çalışmaz. -Karşı ağırlık kullanılmaz. -En üstte makine dairesine ihtiyaç duymadığı için mimari açıdan da tercih sebebidir. -Çok sessiz çalışır. Binalarda motor sesi duyamazsınız. -Elektrik kesintisinde ilave sisteme gerek olmadan otomatik katına getirme ve kurtarma sistemi mevcuttur. -Deprem ve yangında daha emniyetlidir.Yangında makine dairesi alt katta olduğundan ulaşım kolaydır. Asansörün komple yükü diğer sistemlerde kuyu üstünde taşınırken hidrolik sistemlerde yük bina temeli tarafından taşındığı için atalet kuvveti daha azdır. Deprem anında büyük hasar ve yaralanma olasılığı %90 oranında azalır. Gerek villa tipi asansörler, gerek araç asansörleri ve yük asansörlerinde hidrolik asansör tercihimizdir.

    ReplyDelete