Sunday 27 June 2010

Farklı stillerde yemek odaları

Fas stili ve modern mobilyaların biraraya gelmesiyle yaratılan bu eklektik yemek odasında kırmızı, turuncu ve mor gibi sıcak renkler , aynalar ve farklı tarzları yansıtan aksesuarlar kullanılmış. Fas’ın mistik ve renkli havası modern detaylarla beraber kullanılınca ortaya sıcacık ve eğlenceli bir yemek odası çıkmış.

Metalik sandalyeler, gümüş rengi aksesuarlar ve görkemli bir yemek masası, modern siyah bir avizeyle bir arada kullanılmış.Fas stilini anımsatan şık ve eklektik bir yemek odası.



Bu modern ve minimalist yemek odasında yer, aydınlatmalar ve sandalyeler aynı ton, stil ve malzemelerden seçilmiş. Yemek masasının ahşap seçilmesi ortama sıcaklık katıyor.


Bu country tarzı beyaz ve aydınlık yemek odasında doğallık ve sadelik ön planda. Gri sandalyeler ve endüstriyel görünümlü metalik tavan lambaları monochrome mutfağın tamamlayıcıları.
 
 Dış mekanlardan evlerin içine giren banklar, yemek odaları için de pratik ve cosy bir çözüm. İkea'da bulabileceğiniz ahşap yemek masası ve bankları minderlerle renklendirebilirsiniz. Aydınlatma çözümü olarak son zamanlarda her yerde görmeye başladığımız kağıt japon fenerlerini çarpıcı bir görünüm yaratmak için kullanabilirsiniz.
 


Siyah ve beyazın asaletini yemek odanızı taşıyın. Beyaz parlak cilalı modern bir yemek masasını klasik görünümlü siyah sandalyelerle bir arada kullanmayı deneyin. Modern bir tavan lambası ve altın rengi aksesuarlarla sade ama sofistike bir yemek odası yatabilirsiniz.
Fotoğraflar: Living Etc.

No comments:

Post a Comment