Friday 2 April 2010

Modern hayata doğal detaylar kazandıran tasarımlar


Malzemenin doğal özelliklerinden faydalanarak yarattığı işlevsel tasarımlarla modern hayata doğal ürünler kazandıran tasarımcı ve iç mimar Emre Evrenos’un yeni ürünleri Grid koltuk, Pin Up lamba, Pod Sehpa ve Pick tabureyle mekanlar doğal detaylar kazanıyor.
GRID KOLTUK: Hem iç mekan hem de dış mekan kullanımı için tasarlanmış bir koltuk.İstenilen renkte boyanabilen koltuğun oturma ve yaslanma bölümünü rahatlatmak için tek parça bir yastık kullanılmış.Yastık için de renk ve desen alternatifleri oldukça fazla.Koltuğun altındaki bölüm ise dergi ,kitap gibi nesnelerin depolanması için kullanılabiliyor.
PIN UP LAMBA: İnce metal ayakları ve ayakla aynı renk uygulanan şapka iç kısmı ile dekoratif amaçlı bir aydınlatma elemanı.
POD SEHPA: Masif ağaç panelden ,geçme tekniğiyle birbirine sabitlenmiş toplamda dört parçadan oluşan çok amaçlı bir sehpa.İster cilalı isterse de dış şartlara dayanıklı hale getirmek için emprenye edilerek kullanılabilir.
PICK TABURE: Kontrplak bir gövde üzerine,değişik renklerde uygulanabilen döşemeli bölümü ile çok amaçlı bir tabure.Yüzeyleri düz olduğu için yan yana geldiğinde ,bir bench/bank şeklinde de kullanabilen bir oturma elemanı.

Modüler depolama elemanı RAFF, lamba ve kullanışlı bir masanın bir arada tasarlandığı MASS ve döşemesi değişebilen modüler oturma elemanı TOTEM, tasarımcının yaratıcı ürünlerinden sadece birkaçı.
Emre Evrenos’un son tasarımlarını ,yepyeni ürün ve projelerini http://www.emreevrenos.com/ sitesinden takip edebilirsiniz.

1 comment: