Monday 12 December 2011

Beyaz retro-pop yılbaşı ağaçları











Bir 365 günü daha devirmeye hazırlandığımız bugünlerde yılbaşının en sevilen eğlencelerinden biri, yani yılbaşı ağaçı süslemenin zamanı geldi! Tam 1 yıldır evin bir köşesinde tekrar hayat bulmayı ve evinizin baş köşesinde yer almayı bekleyen yılbaşı ağaçlarınız, yıllardır biriktirdiğiniz ve her yıl farklı bir anısı olan ışıltılı süsleriniz,her yıl inatla dolanıp birbirine giren ve açılmayı bekleyen yılbaşı ağaçı ışıklarınız yılın bu en büyülü zamanında evlerinize renk katmak için hazır bekliyorlar.
Dekorasyon dergileri ve bloglarında görüp çok beğendiğim retro görünümlü beyaz yılbaşı ağaçları üzerine astığınız süslerin rengini daha çok ortaya çıkardığı için evinize retro-pop bir görünüm kazandırabilir. İster bembeyaz bir ağacı tek renkle dekore edin (turkuvaz, altın renkli ya da kırmızı süsler gibi), ister pastel tonlar kullanarak daha pop bir görünüm elde edin. Ağacınızın aydınlatması için ise mutlaka beyaz yılbaşı ışıklarını tercih edin.

1 comment:

  1. Cok guzeller !! Insan surekli xmas havasinda kalmak istiyor..

    Bende oglum icin alternatif bi agac suslemesi yaptim.. Blogumda ziyaret edebilirsin..

    http://lokturk.blogspot.com/2011/12/alpcanin-alternatif-yeni-yil-agaci.html?showComment=1323766830232#c4856030966088002915

    ReplyDelete